Bij de Vakantiewerkwinkel maken we elke dag werk van werk. We zoeken voor jou de tofste vakantiebaan en halen daarvoor alles uit de kast!

Persoonlijke Jobcoach

Zo zetten onze ervaren jobcoaches zich volledig in om je te leren kennen en de perfecte vakantiebaan voor je te vinden, want zij kennen de markt als geen ander. Na jouw inschrijven krijg je direct een eigen jobcoach toegewezen die contact met je opneemt. Daarna gaan jullie samen kijken welke vakantiebaan het beste bij jouw past en kun je aan de slag!

Vakantiewerk en bijbanen in verschillende branches

Ons netwerk bestaat uit talloze opdrachtgevers uit diverse branches die op zoek zijn naar mensen zoals jij. Door dit grote netwerk is deze keuze reuze, en kunnen we precies die baan vinden die bij je past.

Wij hebben ons aan je voorgesteld, nu is het jouw beurt! We horen graag wie je bent. Laat je gegevens achter en we bellen of appen je.

Schrijf je in

Waarom werken via Vakantiewerkwinkel?

  • Jouw salaris betalen we uit op een vaste dag, je weet dus precies wanneer je uitbetaald wordt;
  • Werken naast jouw studie, we bieden de mogelijkheid om studeren te combineren met een baan; 
  • Zelf je werkuren per week bepalen, flexibiliteit vinden we belangrijk;
  • Persoonlijke ontwikkeling, (vakantie)baantjes geven een boost aan je persoonlijk ontwikkeling en dat staat goed op je CV;
  • Je krijgt een persoonlijke jobcoach, iemand die je met raad en daad bijstaat.

Synergie Nederland

De Vakantiewerkwinkel is onderdeel van Synergie. Synergie Uitzendbureau Nederland maakt deel uit van de Franse, internationaal en beursgenoteerde Synergie Groep S.A. Door de jaren heen is Synergie Groep S.A. uitgegroeid tot een multinationale onderneming, die inmiddels met ruim 800 vestigingen actief is in 18 verschillende landen.

Synergie wil vooruit! Samen met jou willen we groeien, leren en ontwikkelen. Op persoonlijk vlak en op zakelijk gebied. Door banen van de juiste mensen te voorzien en mensen aan de juiste baan te helpen, dragen we bij aan de persoonlijke groei van mensen zoals jij. En daar zijn we trots op!