Vakantieplannen maar nog geen geld? Of heb je nog tijd over en wil jij deze zomer graag wat bijverdienen?

Vind -de voor jou- perfecte vakantiebaan via de VakantieWerkWinkel.
Wij hebben verschillende vakantiebanen ook bij jou in de buurt. Het salaris dat je verdient is natuurlijk mooi meegenomen, maar wat dacht je van werkervaring opdoen? Het kan heel waardevol zijn om je vakantiebaan te combineren met je studie. Die ervaring staat ook nog eens heel goed op je cv.

Als je vakantiewerk doet, leer je nieuwe mensen kennen en kun je ervaren wat je écht leuk vindt en wat minder leuk is. Wie weet wordt je vakantiebaan jouw springplank naar een leuke fulltime baan voor na je studie of als bijbaan.

Het team van de Vakantiewerkwinkel heeft één doel, één passie: mensen aan het werk helpen. Daar worden we blij van! Weet je dus nog niet precies wat je zoekt in een vakantiebaan, laat een persoonlijke coach van de VakantieWerkWinkel eens voor je aan de slag gaan. We willen je natuurlijk wél leren kennen en gaan eerst het gesprek met je aan. Dan is het aan je coach om de perfecte vakantiebaan voor jou vinden. Eén ding weten we zeker….het begint met jou.

Schrijf je nu in:

Bijv. Amsterdam
Bijv. tussen 9 en 14 uur!
Door ondertekening van het inschrijvingsformulier geef ik aan de VakantieWerkWinkel de toestemming tot de verwerking van mijn persoonsgegevens binnen de grenzen beschreven in de privacy policy. In overeenstemming met de Algemene Verordening inzake de bescherming van persoonsgegevens, werd ik geïnformeerd over mijn recht van toegang tot mijn persoonsgegevens, het recht om deze te corrigeren, de overdraagbaarheid, het verzet tegen de verwerking en het recht op de verwijdering van mijn persoonlijke gegevens. Ik kan deze rechten uitoefenen via dit formulier. Ik heb de voorwaarden van de privacy policy gelezen en geef mijn uitdrukkelijk toestemming voor het bewaren van mijn persoonlijke gegevens in een digitale database en/of papier.