Zo krijg je de vakantiebaan van je dromen

Het zonnetje schijnt weer vaker, de lammetjes dartelen in het rond en de temperaturen buiten beginnen te stijgen. De lente is begonnen en het vakantieseizoen komt er weer aan. Heb jij er al over nagedacht wat voor vakantiebaan je het liefst zou willen? Je wil natuurlijk de vakantiebaan van je dromen. De Vakantiewerkwinkel geeft jou hier 4 tips voor die droombaan!

1. Begin op tijd

De leukste vakantiebaantjes worden snel gevuld. Begin dus op tijd met het oriënteren en solliciteren naar een vakantiebaan. Voor de, voor jou, tofste vakantiebaan halen wij van de Vakantiewerkwinkel alles uit de kast.  Wil je snel beginnen en lekker geld verdienen dan hebben wij een aantal banen openstaan waar je direct kan starten. Als vakantiebaan, parttime of als bijbaan, schrijf je dus snel in!

2. Spreid je kansen

Maak een lijstje met de leukste vacatures. Concentreer je dus niet op één vacature maar spreid je kansen. Als je je op één vacature concentreert is de kans groot dat je teleurgesteld wordt en andere leuke vacatures ingevuld zijn. Reageer dus vooral op meerdere vacatures.

3. Bel of ga persoonlijk langs bij de droombaan

Bij de Vakantiewerkwinkel houden we van persoonlijk contact. Weet je nog niet precies wat je zoekt in een vakantiebaan? Laat een persoonlijke coach van de Vakantiewerkwinkel eens voor je aan de slag gaan. Je komt wel altijd eerst op gesprek bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek gaan we vooral kijken naar jouw interesses en de mogelijkheden. En dan hoor je altijd zo snel mogelijk van ons als we iets voor je gevonden hebben.

4. In the picture

Hoe springt jouw sollicitatie eruit? Als je écht wilt opvallen is het bijvoorbeeld leuk om je sollicitatie wat persoonlijker te maken. Zet je jezelf in the picture met een videosollicitatie: maak een korte video van jezelf waarin je jezelf voorstelt en waarom jij solliciteert op de baan. Gegarandeerd dat jij opvalt!

En fris je CV ook eens op, want dat is ook niet geheel onbelangrijk. Vanuit de Vakantiewerkwinkel helpen we jou graag bij het updaten van jouw CV en/of sollicitatiebrief. En we geven je graag tips over het voeren van sollicitatiegesprekken.

Bij de Vakantiewerkwinkel maken we elke dag werk van werk. We halen alles uit de kast om voor jou de tofste vakantiebaan te vinden.  Wil je snel beginnen en lekker geld verdienen dan hebben wij een aantal banen openstaan waar je direct kan starten. Als vakantiebaan, parttime of als bijbaan, schrijf je dus snel in. Wat wil je nog meer?!

Klik hier om je in te schrijven bij vakantiewerkwinkel!

Categorieën: Tips