Blog | Waarom jij via een uitzendbureau wilt werken!

Werken via een uitzendbureau brengt zeker leuke voordelen met zich mee! Vakantiewerkwinkel laat je graag inzien waarom het juist een goed idee is om via een uitzendbureau aan de slag te gaan:

1. Je doet ervaring op bij verschillende bedrijven in verschillende branches

Werk is er in veel verschillende vormen! Via een uitzendbureau kun je verschillende banen als het ware uitproberen. Zo kun je prima achterhalen wat je het leukst vindt om te doen wat weer bijdraagt aan bijvoorbeeld keuzes voor je eigen toekomst!

2. Online solliciteren

Je kan heel gemakkelijk online solliciteren bij de Vakantiewerkwinkel. Het contact gaat dan telefonisch, via WhatsApp of videobellen, toch vinden we het ook leuk om jou in levende lijve te ontmoeten. We willen je natuurlijk wel leren kennen en gaan eerst het gesprek met je aan. Dan is het aan je coach om de perfecte vakantiebaan voor jou vinden. Eén ding weten we zeker…. het begint voor ons met jou.

3. Wij regelen alles voor jou

Het team van de Vakantiewerkwinkel heeft één doel, één passie: mensen aan werk helpen. Daar worden we blij van! Weet je dus nog niet precies wat je zoekt in een vakantiebaan, laat een persoonlijke coach van de Vakantiewerkwinkel eens voor je aan de slag gaan. Je hoort altijd zo snel mogelijk van ons als we iets voor je gevonden hebben.

4. Bepaal je eigen rooster

De Vakantiewerkwinkel heeft meer dan alleen vakantiebanen. Zoek jij een bijbaan om naast je studie te doen? Ook dat kan! Het kan heel waardevol zijn om je vakantie- of bijbaan te combineren met je studie. Jij geeft zelf aan wanneer je wilt werken, het aantal uur en voor welke periode. Met al die verzamelde informatie gaat jouw persoonlijke coach voor je op zoek naar jouw ideale vakantie-/ of bijbaan.

5. Goed salaris

Veel jongeren denken dat werken via een uitzendbureau minder verdient dan wanneer zij direct bij een bedrijf aan de slag gaan. Dat is niet waar! Bij Vakantiewerkwinkel verdien je niet minder dan iemand anders die bij hetzelfde bedrijf werkt in dezelfde functie. Bedrijven zijn namelijk verplicht om elke werknemer met dezelfde leeftijd en dezelfde functie, ook hetzelfde uurloon uit te keren. Er bestaat namelijk een wet over ‘de Inlenersbeloning’ die ervoor zorgt dat je hetzelfde loon krijgt én ook dezelfde toeslagen en vergoedingen.

6. Werken via uitzendbureau – Vakantiewerkwinkel kost jou geen geld!

Sommige jongeren denken dat werken via de Vakantiewerkwinkel geld kost, maar dit is absoluut niet waar! Inschrijven is gratis en ook als je aan de slag gaat kost dit jou geen geld. Je wordt gewoon betaald voor jouw verrichte werkzaamheden, net zoals bij elke andere baan.

7. Hulp bij je CV en solliciteren

Vanuit Vakantiewerkwinkel willen we jou ook graag helpen bij het maken van een CV en/of sollicitatiebrief. En we geven je graag tips over het voeren van sollicitatiegesprekken. Je komt altijd eerst op gesprek bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek gaan we vooral kijken naar jou interesses en mogelijkheden. Wanneer er een interessante vacature bij jou past kunnen wij je helpen voor het échte sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. Jouw persoonlijke coach gaat jou hierbij helpen als jij dat graag wilt, want ook wij worden erg blij als een samenwerking goed verloopt.

 

Bij de Vakantiewerkwinkel maken we elke dag werk van werk. We halen alles uit de kast om voor jou de tofste vakantiebaan te vinden.  Wil je snel beginnen en lekker geld verdienen dan hebben wij een aantal banen openstaan waar je direct kan starten. Als vakantiebaan, parttime of als bijbaan, schrijf je dus snel in. Wat wil je nog meer?

Klik hier om je in te schrijven bij Vakantiewerkwinkel!