Blog | Makkelijke manieren om geld te verdienen

Het (studenten)leven wordt steeds duurder! Fijn dat je een leuke (bij)baan hebt maar wat extra geld is mooi meegenomen. De beste tips om net wat extra’s te verdienen staan hieronder voor jou verzameld!

1. Verkoop oude spullen

Spullen die je niet meer gebruikt kan precies datgene zijn wat een ander zoekt! maak een paar foto’s, schrijf een tekst en gooi je spullen op gratis verkoopsites zoals; Marktplaats.nl, Vinted.nl of Facebook. Daar kun je flink wat aan verdienen. 

2. Online enquêtes invullen

Online enquêtes invullen klinkt niet perse als een winstgevende activiteit maar niets is minder waar. Er zijn meerdere bedrijven die tegen betaling jouw mening willen!

3. Medische onderzoeken

Wellicht de meest onconventionele optie in deze lijst maar geld verdienen kun je er zeker mee. Vaak zijn de vergoedingen hoog en help je mee aan nodig medicatie onderzoek onderzoek. Side note: In Nederland zijn er strenge regels omtrent  geneesmiddelenonderzoek met proefpersonen. Let goed op bij welke organisatie je aan de slag zou willen gaan!

4. Neem een bijbaantje

Simpeler dan dit kan het niet. Ga van die bank af, update je cv, en ga naar www.vakantiewerkwinkel.nl. Zo heb jij binnen no time een vakantiebaan/ bijbaan.
Lees de blog over een goed CV schrijven. “Hoe schrijf ik een goed CV“.

5. Oppas of uitlaatservice

Geen behoefte vaste job, maar gewoon hier en daar wat geld verdienen? Kijk eens in je directe omgeving of er wat klusjes liggen zoals oppassen of de hond van de buren uitlaten. Wellicht kunnen ze jouw hulp wel goed gebruiken!

6. Influencer marketing

Yes, deze is niet de makkelijkste maar wel een optie. Vind jouw onderscheidend talent en ga daarvoor content maken op je socials. Denk aan Youtube, TikTok video’s, of Insta reels over je gametechnieken, make-up skills of je moestuin!

 

Bij de Vakantiewerkwinkel maken we elke dag werk van werk. We halen alles uit de kast om voor jou de tofste vakantiebaan te vinden.  Wil je snel beginnen en lekker geld verdienen dan hebben wij een aantal banen openstaan waar je direct kan starten. Als vakantiebaan, parttime of als bijbaan, schrijf je dus snel in. Wat wil je nog meer?

Klik hier om je in te schrijven bij vakantiewerkwinkel!

 

 

Categorieën: SparenTips