Blog | Benieuwd hoe het is om bij Vakantiewerkwinkel te werken?

Lees dan snel hoe een van onze uitzendkrachten een dag werken bij Vakantiewerkwinkel heeft ervaren!

 

ZONDER INWERKEN, WEL INKOMEN!

Dat klonk voor Cas als de ideale manier om snel een extra centje bij te verdienen deze zomer. Cas is 19 jaar, studeert bedrijfskunde en heeft daarnaast een bijbaan. Hij vind deze alleen niet heel erg leuk, maar helemaal op zoek gaan naar iets waar hij alles weer moet leren zag hij ook niet echt zitten. Toen hij op Instagram zag dat hij zonder ervaring een dag kon werken tegen een lekker uurloon aarzelde hij geen moment en deelde in een DM zijn gegevens met Vakantiewerkwinkel.

 

Hoe ben je bij Vakantiewerkwinkel gekomen?

Ik zag een bericht voorbij komen op Instagram en heb eigenlijk meteen daarop gereageerd. Diezelfde middag werd ik nog gebeld en werden me alle ins en outs van het werk verteld. Uiteindelijk heb ik me via Max, mijn contactpersoon, ingeschreven om samen met wat vrienden te komen werken. Ik vond het inschrijven super makkelijk, aangezien ik alleen maar een DM hoefde te sturen.”

 

Waar heb je gewerkt?

“Ik heb op 13 mei gewerkt bij een bedrijfsevenement in Haps. Daar begon de dag eerst met 15 tot 30 minuten uitleg, waardoor we gelijk wisten wat we moesten doen en we meteen aan de slag konden gaan. Ik heb daar als parkeerwacht de bezoekers ontvangen. Achteraan het pand waren een paar parkeerplaatsen die al snel vol waren. We moesten ze toen omleiden naar de voorkant van het pand. Niets ingewikkelds, maar best leuk! Toen het wat rustiger werd zijn we op het event verder gaan helpen en mochten we de kinderen begeleiden bij de activiteiten.”

 

Voor herhaling vatbaar?

“Zeker weten! Ik vond het erg leuk om te werken via Vakantiewerkwinkel. Het was super makkelijk om te solliciteren en het salaris van 20 euro per uur was echt top! Ik werd al binnen een week uitbetaald, wat ik eerlijk gezegd niet had verwacht, dus dit was ook super. Mijn vrienden en ik zouden absoluut vaker in het weekend bij dit soort evenementen willen werken als bijbaan.”

 

Bij de Vakantiewerkwinkel maken we elke dag werk van werk. We halen alles uit de kast om voor jou de tofste vakantiebaan te vinden.  Wil je snel beginnen en lekker geld verdienen dan hebben wij een aantal banen openstaan waar je direct kan starten. Als vakantiebaan, parttime of als bijbaan, schrijf je dus snel in. Wat wil je nog meer?

Klik hier om je in te schrijven bij vakantiewerkwinkel! Of wil je net als Cas te gekke vacatures tegenkomen op je tijdlijn, volg ons dan op Instagram.

Categorieën: Vakantiebaan